De nieuwe Bronco!

Dé off-road icoon uit Amerika

Ford Bronco v.a. € 153.100

Introductie Ford Bronco

Met trots kondigen we aan dat de iconische Ford Bronco niet alleen naar Europa, maar ook naar Nederland komt. Een model dat precies past bij de nieuwe Adventurous Spirit richting van Ford.

Deze robuuste SUV van Ford doorstaat extreme Built WildTM-duurzaamheidstests en is ontworpen met prestatievermogen en een innovatief design als speerpunten voor een opwindende offroad-ervaring. De moderne outdoorliefhebber kan met de Bronco overal op avontuur en geniet daarbij altijd van de meest geavanceerde technologieën. 

Een foto zegt meer...

Go Over Any Terrain

een geavanceerd terreinbeheersysteem met to zeven G.O.A.T-rijmodi. 32 inch of 33 inch all-terrain banden. Keuze uit 4x4 aandrijflijnen. Ford Bronco gaat moeiteloos elke uitdaging aan.

Onbelemmerd uitzicht

Het lichtgewicht dak en de deuren kunnen eenvoudig worden losgeklikt en verwijderd voor een onbelemmrd uitzicht op de omgeving.

Ford SYNC 4

12 inch touchscreen of eenvoudige spraakopdrachten. Voor muziek, mobiel of navigatie. SYNC 4 brengt de wereld binnen bereik.

Ga ervoor

De nieuwe Ford Bronco kan aangepast worden aan ieder avontuur. Met de afneembare deuren en dak, met speciaal voor de Bronco ontworpen dakdragers of extra opslag voor achterin. De Bronco is aanpasbaar aan ieder avontuur.

Kenmerkende styling

Markante designaccenten kenmerken de ronde koplampen met LED dagrijverlichting. Zijn individuele uitstraling kan worden verrijkt met accessoires voor de kenmerkende sjorogen. Allemaal onmiskenbaar de nieuwe Ford Bronco.

Alle Bronco uitvoeringen

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.