Ford Wensveen Erkend Duurzaam

Ford Wensveen heeft recent weer een audit gehad voor het certificaat Erkend Duurzaam en het is ons een genoegen om u te kunnen melden, dat we het certificaat weer voor een periode van maar liefst twee jaar hebben behaald.

Certificaat

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA, dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is in principe één jaar lang geldig, maar indien een zeer hoge score van méér dan 90% bij de audit wordt behaald, is een geldigheid van twee jaar van toepassing.

Wat is duurzaam?

Bij duurzaam denkt men al snel aan zuinige en/of elektrische auto's en recycling van afval. Dat klopt uiteraard, maar in dit geval is het zoveel meer.

Zo gebruiken we bij Wensveen groene stroom en hebben we zelf 200 zonnepanelen op ons dak liggen. Bovendien zijn we steeds bezig met energie- en gasbesparing. Om u daarvan een voorbeeld te geven sinds 2010 hebben we ons energieverbruik terug weten te brengen van 140.000 kWh naar nog geen 35.000 kWh in 2018. Een enorme besparing.

Daarnaast is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) erg belangrijk voor ons. We steunen vele goede doelen, sportclubs en andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld Havenfestival en Paardenmarkt in Alblasserdam.

Goed werkgeverschap

Ook vinden we het belangrijk om op een goede manier met onze medewerkers om te gaan. Goede arbeidsomstandigheden en goede toekomstperspectieven spelen een grote rol. Dat wij veel collega's hebben, die al meer dan 25 of zelfs 40 jaar bij ons werken, zegt wat dat betreft genoeg.

Suggesties?

Heeft u zelf suggesties hoe wij nog verder zouden kunnen verduurzamen, dan horen wij die uiteraard graag. Vul gewoon het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. Alvast bedankt voor al uw tips!

Geef ons hier uw duurzame tips

Kies een optie

Typ uw naam

Typ uw voorletter(s)

Typ uw emailadres.

Typ uw telefoonnummer. Gebruik alleen cijfers.

Typ uw bericht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Wij gebruiken de door u gestuurde gegevens alleen voor de afhandeling van uw vraag. Deze worden niet opgeslagen voor commerciële doeleinden.
Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.