De nieuwe Ford Kuga

meer Kuga dan ooit

Ford tilt nieuwe Kuga SUV naar nog hoger plan

Ford introduceert de nieuwe Kuga Plug-In Hybrid met als doel nog meer bestuurders te overtuigen van de voordelen van elektrisch rijden. Het model is gebaseerd op de bestverkochte plug-in hybride van Europa in de afgelopen drie jaar en tilt de kwaliteiten van de familie-SUV naar een nog hoger plan. De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid biedt verrassende prestaties, het gemak van naadloze connectiviteit en een nog completere veiligheidsuitrusting.

Nu met € 4.000,- Ford Voordeel

Een foto zegt meer....

Meer vrijheid

Met Green Zone-geofencing geeft de nieuwe Kuga je informatie over uitstoot beperkingen op jouw route en kan automatisch overschakelen naar de ecomodus of volledig elektrisch rijden wanneer je een zero- of lage- emissiezone binnenrijdt.

Meer geavanceerd

Het nieuwe 13.2 inch SYNC 4 touchscreen is volledig draadloos compatibel met Apple Carplay en Android Auto en voorziet de auto van draadloze updates via het 5G-modem.

Meer (trek)kracht

De nieuwe Kuga heeft met 2.100kg een hoger trekgewicht dan ooit. Het geïntegreerde navigatiesysteem berekent automatisch de ideale route voor jou en je aanhanger, trailer of caravan.

Meer rijbereik

De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid – gebouwd in Europa en ontworpen voor Europese klanten – heeft een elektrisch rijbereik tot 69 kilometer volgens de WLTP. De nieuwe Kuga is sneller en heeft een nog lagere CO2-uitstoot met een verfijnde geëlektrificeerde rijervaring.

Meer keus. Stel hier jouw favoriete Kuga samen

Kies je uitvoering, kleur, bekleding en opties (prijzen excl. Ford Voordeel)

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.