Ford Video Check

Bij het beste onderhoud hoort het beste advies

Ford Video Check

Ontvang een gratis Ford Video Check van jouw Ford

Bij bijna elk bezoek aan onze werkplaats ontvang je een gratis persoonlijke video. Onze technisch specialist vertelt over de uitgevoerde controles en geeft je een helder advies over het onderhoud van jouw Ford. Je ontvangt de video via sms of email en kunt deze altijd bekijken, waar je ook bent. Zelfs wanneer alles in orde is sturen wij vaak een video omdat we je graag willen informeren over de staat van jouw Ford.
Bij eventueel onderhoud en/of reparatie advies ontvang je naast de video een bericht met de prijsopgave. Onze service adviseur neemt vervolgens contact met je op om het advies toe te lichten en vragen te beantwoorden. De geadviseerde werkzaamheden worden alleen uitgevoerd na jouw toestemming. Met Ford Video Check weet je precies waar je aan toe bent en heb jij altijd de controle!


Ook een Ford Video Check ontvangen? Maak snel een afspraak via de online werkplaatsplanner of neem contact op met onze werkplaatsreceptie. Alblasserdam: 078-6913922; H.I.Ambacht: 078-6814711.

De Ford Video Check geeft duidelijkheid

De Ford Video Check geeft duidelijkheid

Rick van Miltenburg, autotechnicus in Alblasserdam: "Ik maak graag Video Checks voor onze klanten. Ik kan de klant dan met een duidelijk filmpje laten zien hoe de conditie is van de auto. Zijn bijvoorbeeld de banden binnenkort aan vervanging toe, dan laat ik de klant met een bandenprofielmeter duidelijk zien hoeveel mm profiel er nog op de band zit.  Ook als alles goed is maak ik een video en complimenteer dan de klant met de conditie van zijn of haar auto."

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Ford Video Check.