Ford Full Operational Lease

De complete off-balance financieringsoplossing

Ford Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease. Meest complete off balance product.

Ford Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van jouw onderneming. Daarnaast wordt niets aan het toeval overgelaten, alle kosten zoals onderhoud, verzekering en belastingen zitten in één maandbedrag. Wel zo overzichtelijk.

Ford Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.

  • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.
  • Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
  • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
  • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
  • Uw Ford adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
  • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

Aanvullende services

Multi Tankcard

Met de Multi Tankcard van Ford Lease kunt u gemakkelijk en snel tanken bij ruim 3.500 tankstations. De brandstofkosten worden zorgvuldig voor u beheerd, compleet met e-rapportage.

Ford Assistance

Pechhulpservice op de Ford manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij "standaard" pechgevallen, maar ook als het gaat om lastige details zoals benzine in plaats van diesel tanken, lekke band of autosleutels kwijt. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.

Voorloopauto en vervangend vervoer

Ford Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Ford Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

Alternatieve mogelijkheden

Ford Financial Lease

Ford Financial Lease

Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit.

Ford Nett Operational Lease

Ford Nett Operational Lease

De off balance oplossing van Ford Lease. Rij altijd in een nieuwe Ford tegen een vast laag maandbedrag.

Meer informatie?

Wilt u verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 078-6913922 (Ford Wensveen Alblasserdam). Natuurlijk komen wij ook graag naar u toe om e.e.a. te bespreken en om een scherpe Ford lease-offerte voor u te maken. Of klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie via ford.nl.

Wettelijk informatie

Ford Zakelijke Operational Lease wordt aangeboden door Ford Lease, een handelsnaam van Axus Nederland B.V. Wanneer je een offerte aanvraagt, dan verwerkt Ford Lease jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd exclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km p.j. De leaseprijzen in de calculator zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. Prijswijzigingen voorbehouden. Voorwaarden en privacyverklaring van Ford Lease zijn hier te raadplegen.