Ford Nett Operational Lease

De off-balance financieringsoplossing

Ford Nett Operational Lease

Ford Nett Operational Lease is een off balance product van Ford Lease.

Ford Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van jouw onderneming. Je kan jouw bedrijfskapitaal dus blijven gebruiken om te ondernemen. Bij Ford Nett Operational Lease zorg je zelf voor servicecomponenten zoals onderhoud en verzekering. Zo houd je alles zelf in de hand.

Ford Full Operational Lease

Ford Nett Operational Lease

Met een NETTO OPERATIONAL LEASE constructie komt uw Ford niet op uw balans maar op die van Ford Lease. U zorgt zelf voor de servicecomponenten zoals onder meer verzekering en onderhoud.

  • Na de leaseperiode kunt u de auto overnemen tegen het vooraf overeengekomen overnamebedrag. Ford Lease is economisch en juridisch eigenaar, zodat u de auto niet als activa op de balans hoeft te vermelden.
  • U houdt uw financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
  • Budgetteerbaar dankzij vaste looptijd en maandlasten.
    Bij contractuele overname kan de waarde lager zijn dan de marktwaarde. U boekt dan extra winst na afloop van het contract.
  • Houderschapsbelasting is inbegrepen bij uw maandtermijn.

Ford Lease is de juiste partner bij Operational Lease.

Aanvullende services

Multi Tankcard

Met de Multi Tankcard van Ford Lease kunt u gemakkelijk en snel tanken bij ruim 3.500 tankstations. De brandstofkosten worden zorgvuldig voor u beheerd, compleet met e-rapportage.

Ford Assistance

Pechhulpservice op de Ford manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij "standaard" pechgevallen, maar ook als het gaat om lastige details zoals benzine in plaats van diesel tanken, lekke band of autosleutels kwijt. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.

Voorloopauto en vervangend vervoer

Ford Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Ford Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

Alternatieve mogelijkheden

Ford Financial Lease

Ford Financial Lease

Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit.

Ford Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease

Het meest complete off balance product van Ford Lease. Alle kosten overzichtelijk in één vast maandbedrag

Meer informatie?

Wilt u verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 078-6913922 (Ford Wensveen Alblasserdam). Natuurlijk komen wij ook graag naar u toe om e.e.a. te bespreken en om een scherpe Ford lease-offerte voor u te maken. Of klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie via ford.nl.

Ford Zakelijke Operational Lease wordt aangeboden door Ford Lease, een handelsnaam van Axus Nederland B.V. Wanneer je een offerte aanvraagt, dan verwerkt Ford Lease jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd exclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km p.j. De leaseprijzen in de calculator zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. Prijswijzigingen voorbehouden. Voorwaarden en privacyverklaring van Ford Lease zijn hier te raadplegen.