Welkom in de toekomst

Hybride en elektrische auto

Welke elektrische auto voor jou?

De tijd dat je alleen kon kiezen uit auto's met een benzine- of dieselmotor is voorbij. Ford geldt nu als pionier wanneer het gaat om relatief nieuwe technieken als plug-in-hybrides, volledige hybrides en 100% elektrische versies. Maakt dat je keuze ingewikkeld? Dat valt reuze mee als je de feiten kent. Bij Ford is de toekomst begonnen.

Door onze auto's te elektrificeren, denken we niet alleen aan de toekomst, maar bouwen we er ook aan. In 2020 hadden we al 14 nieuwe hybride en elektrische auto’s en bedrijfswagens in Nederland op de markt gebracht. En er volgen er nog meer.

Wat voor elektrische oplossing je ook zoekt, met opties als de Puma EcoBoost Mild Hybrid, de Kuga Plug-in Hybrid of de volledig elektrische Mustang Mach-E: er is altijd een auto die bij jou past.

Mocht je overwegen over te schakelen op een elektrisch aangedreven Ford dan is het goed om te weten welke systemen er zijn. Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over plug-in-hybrides, volledige hybrides en 100% elektrisch aangedreven auto's. 

Ford Hybride en Elektrische modellen

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Hybride en elektrische auto's.