Welkom in de toekomst

Hybride en elektrische auto

Welke elektrische auto voor jou?

De tijd dat je alleen kon kiezen uit auto's met een benzine- of dieselmotor is voorbij. Ford geldt nu als pionier wanneer het gaat om relatief nieuwe technieken als plug-in-hybrides, volledige hybrides en 100% elektrische versies. Maakt dat je keuze ingewikkeld? Dat valt reuze mee als je de feiten kent. Bij Ford is de toekomst begonnen.

Door ons gehele aanbod te elektrificeren, stellen we ons niet alleen voor hoe morgen eruit zal zien, maar werken er nu al aan. Tegen 2030 zullen al onze passagiersvoertuigen in Europa elektrisch zijn, en twee derde van onze bedrijfsvoertuigen zal of plug-in hybride of volledig elektrisch zijn. Dus of je nu een Ford nodig hebt voor werk, ontspanning of alles daartussenin: je kunt zelf het juiste model uitkiezen.

Wat voor elektrische oplossing je ook zoekt, met opties als de Puma EcoBoost Mild Hybrid, de Kuga Plug-in Hybrid of de volledig elektrische Mustang Mach-E: er is er op dit moment al een auto die bij jou past.

Mocht je overwegen over te schakelen op een elektrisch aangedreven Ford dan is het goed om te weten welke systemen er zijn. Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over plug-in-hybrides, volledige hybrides en 100% elektrisch aangedreven auto's. 

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Hybride en elektrische auto's.