Ford Assistance

Op elk moment ondersteuning bij pech

Ford Assistance 070-7703777

Ford Assistance

Je kunt zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, bij een ongeval of pech rekenen op hulp van Ford Assistance. Waar je ook bent in Nederland of Europa, wordt je voertuig ter plekke gerepareerd of gesleept.

Zo werkt het

Heb je pech? Bel dan met Ford Assistance en we zorgen dat er zo snel mogelijk iemand naar je toe komt.

Je wordt altijd verder geholpen. Als we het probleem niet meteen kunnen oplossen, zorgen we voor een vervangende auto, nemen de kosten om naar je bestemming te komen voor onze rekening of betalen zelfs de hotelkosten voor jou en je passagiers.

Wat is inbegrepen?

Als de reparatie niet op dezelfde dag uitgevoerd kan worden, kun je kiezen uit:

  • Een vervangende auto voor maximum twee werkdagen.
  • Het voortzetten van je reis met openbaar vervoer tegen een redelijke vergoeding.
  • Maximaal drie nachten in een hotel terwijl de reparatie wordt uitgevoerd, tot maximaal 100 euro (excl. btw, incl. ontbijt) per persoon, per nacht (alleen van toepassing als je op meer dan 80 km afstand van je woning pech hebt).
  • Repatriëring van je voertuig als je in het buitenland pech hebt en de reparatie langer dan vijf werkdagen duurt.

Ford Assistance is beschikbaar voor alle nieuwe Ford-voertuigen van de datum van de eerste registratie tot de volgende geplande onderhoudsbeurt. (Raadpleeg de gebruikershandleiding van je voertuig om de onderhoudsintervallen te controleren).

Voor Ford Assistance Pechhulpservice bel je naar het nummer +31(0)70-7703777

Ford Assistance

Ford Assistance Gold

Na elke uitgevoerde Ford Onderhoudsbeurt* bij een erkende Ford-dealer krijg je Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa. Deze service is geldig vanaf de datum van het onderhoud tot de volgende onderhoudsbeurt*. (Raadpleeg de gebruikershandleiding van je voertuig om de onderhoudsintervallen te controleren). *Ford Economy Service uitgesloten.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Ford Assistance? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u er alles over uitleggen.