Ford Options

Elke 2 of 3 jaar een gloednieuwe Ford rijden? Dan is Ford Options de oplossing voor jou!

Elke 2 of 3 jaar een gloednieuwe Ford rijden?

Ford Options geeft je de vrijheid een auto te rijden op de manier zoals jij dat wilt. Kenmerkend is de grote keuzevrijheid. Hierdoor sluit Ford Options steeds naadloos aan bij jouw wensen. Een 1, 2 of 3-tje.

Ford Options

Je bepaalt altijd zelf welke Ford met welke extra's je koopt. Bovendien bepaal je zelf wat je aan het einde van jouw Options-contract met jouw auto doet: inruilen, houden of teruggeven. Met Options is het mogelijk om bij Ford Wensveen iedere twee of drie jaar het nieuwste Ford model uit te kiezen in de uitvoering die bij jouw persoonlijke stijl past.

Hoe werkt het?
Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kun je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloed je zelf het maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig. 

Na afloop van de contractperiode heb je drie opties:

Optie 1: Jouw Ford inruilen voor een nieuwe

Een van de aantrekkelijkste mogelijkheden van Options is, dat je jouw twee of drie jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Als je inruilt, is de kans groot dat de inruilprijs hoger is dan het nog openstaande bedrag. In dat geval krijg je deze zogenaamde overwaarde uitbetaald. Als je wilt, kun je daarmee een aanbetaling doen op jouw volgende Ford. Wanneer de inruilprijs lager is dan de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW) loop je geen risico. Ford garandeert namelijk de minimumwaarde van de auto.

Optie 2: Jouw Ford teruggeven

Een tweede mogelijkheid van Options is dat je de auto aan het einde van de overeenkomst teruggeeft. Het prettige van Options is dat je daarbij nooit in financiële problemen komt. De waarde van de auto is namelijk gegarandeerd gelijk aan het nog onbetaalde deel van de auto. Als de waarde onverhoopt – door marktomstandigheden – minder is dan de TGMW, dan neemt Ford het verlies voor haar rekening. Met andere woorden: als je dat wilt, lever je  de auto gewoon in.

Optie 3: Jouw Ford houden

Options is een flexibele formule.

Als je jouw Ford wilt houden, dan kan dat. In dat geval hoef je alleen nog maar de slottermijn te betalen aan Ford.

Je kunt dit bedrag in één keer overmaken, maar je kunt het ook in maandelijkse betalingen voldoen. De keuze is aan jou!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Ford Options? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u er alles over uitleggen. Of klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie via ford.nl.

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.