Ford Flex Finance

Een flexibele financieringsoplossing voor de aanschaf jouw occasion.

Geld lenen kost geld
Ford Flex Finance

Een flexibele financieringsoplossing voor de aanschaf jouw occasion.

Ford Flex Finance van Ford is zeer geschikt als je voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om jouw gebruikte auto te financieren. Je kan kiezen uit verschillende looptijden en je kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan jou.

Hoe werkt het?

Je leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kan je van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van het geleende bedrag). Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De voordelen van Flex Finance op een rij:

  • Je kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom 
  • Comfortabel geregeld via jouw Ford dealer 
  • Flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten
  • Aan het einde van het contract is de auto van jou, er vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Ford Flex Finance? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u er alles over uitleggen. Of klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie via ford.nl.

Ford Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (13817001). 

Ford Credit Nederland B.V. (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12045890) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina.