De nieuwe Transit Connect

Gebouwd om zaken te doen

Ga overal heen....

Met een stoere look, modern interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit.

De nieuwe Transit Connect is er. Een volledig nieuwe rijervaring. Verhoogd trekvermogen. Een nieuw vormgegeven laadruimte. Nu voor het eerst ook beschikbaar als plug-in hybride.

CONNECTIVITEIT

Met het 10,25" digitale instrumentenpaneel van de Connect kun je het display aanpassen met een reeks voertuiggegevens. Het 10" touchscreen maakt naadloos verbinding met je smartphone en biedt standaard online navigatie. Bovendien heb je toegang tot een groot aantal nuttige inzichten in voertuiggegevens.

RIJTECHNOLOGIE

De nieuwe Connect levert de meest uitgebreide reeks rijhulpfuncties tot nu toe. Inclusief automatische koplampen, Pre Collision Assist, rijbaanassistent, verkeersbordherkenning, Evasive Steer Assist, led-koplampen met adaptieve verlichting en parkeersensoren aan de voor en achterkant.

NIEUW ONTWERP

Ziet er goed uit én werkt hard. De nieuwe Connect is volledig opnieuw ontworpen. een opvallend nieuw exterieur met dynamisch gevormde lijnen, opvallende grille, een ruime keuze aan fraaie carrosseriekleuren en een stijlvol en ruim interieur.

Een foto zegt meer...

Alle Transit Connect modellen

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.