Step into the wild

De nieuwe Ford Ranger

INGEBOUWDE WERK-PRIVÉBALANS

Maak kennis met een icoon. De beroemde Ford 4x4 pick-up, vernieuwd en opnieuw vormgegeven. Ontdek de nieuwste generatie Ranger. Ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van je werkleven en In je vrije tijd maximaal plezier te brengen.

Aandrijflijn

De nieuwe Ecoblue 2-liter turbodieselmotor van de Ranger levert 170pk en 405Nm koppel, of 205pk en 500Nm als Bi-Turbo. Samen met het geavanceerde 4-wielaandrijfsysteem krijgt de Super Cab het werk gedaan. Met klemvakken, bekerhouders en zelfs een flesopener.

Zoneverlichting

Toegang tot zoneverichting buiten via het SYNC-scherm of op afstand via de FordPass- app om afzonderlijke gebieden rondom je Ranger te verlichten. Een 360-graden-camera kan ook een vogelperspectief van de Ranger weergeven, wat handig kan zijn bij het manoeuvreren rond lastige obstakels.

Connectiviteit

Van verbeterde spraakbediening, navigatie en smartphone-connectiviteit tot het opladen van je apparaten aan boord of de mogelijkheid om je elektrische gereedschappen van stroom te voorzien. De Ranger biedt een forse reeks geavanceerde connectiviteits- en assistentietechnologiën.

Laadbak/klep

De Ranger Super Cab biedt een indrukwekkende laadruimte van 1483 liter. De stevige en DIN-conforme bevestigingspunten helpen je om de lading veilig te vervoeren. Je kunt de achterklep ook gebruiken als werkbank.

Een foto zegt meer...

Alle Ranger uitvoeringen

prijzen zijn excl. BTW/BPM

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.

Wel eens aan een occasion gedacht?

Neem een kijkje op onze occasions-pagina