RANGER Wildtrak met € 2.000 extra voordeel

De Ford Ranger had al de reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; de nieuwe Ford Ranger bevestigt dit opnieuw.

De Ford Ranger wordt geleverd met de vernieuwde EcoBlue motor met 213pk die met gemak voldoen aan de Euro 6.2 emissie-eisen. Leverbaar met een geheel nieuwe, innovatieve 10-traps automaat. Deze 4 cilinder biedt meer vermogen, verbruikt minder en biedt gemiddeld 30Nm meer koppel.

Met een nieuwe Ford Ranger kies je voor een bijzonder sterke pick-up truck die met zijn 4×4 aandrijving op elk terrein thuis is. Je geniet van een hoge mate van comfort en kwaliteit in de Ranger. Met de grote laadbak is de Ranger ook nog eens bijzonder functioneel en praktisch! 

TECHNOLOGIEËN

Intelligente technologieën zoals Autonomous Emergency Braking, Cruise Control, Traffic Sign Recongition, Airconditioning en Lane Keeping Aid zijn standaard op de nieuwe Ranger. Daarnaast biedt de Wildtrak uitvoering nog veel meer veiligheids- en comfortverhogende standaard opties. Wij informeren je hier graag over.

UITVOERINGEN 

De nieuwe Ford Ranger is leverbaar in 5 uitvoeringen:

  • XL Super Cab 2.0 EcoBlue 170pk 6v (uitverkocht)
  • XLT Super Cab 2.0 EcoBlue 170pk 6v én automaat (uitverkocht)
  • Limited Super Cab 2.0 EcoBlue 170pk 6v én automaat (uitverkocht)
  • Wildtrak Super Cab 2.0 EcoBlue 213ok automaat en
  • Raptor 2.0 EcoBlue 213pk automaat (alleen uit voorraad)

AANBIEDINGEN:

Bedrijfswagenvoordeel tot € 2.000,-*

Het bedrijfswagenvoordeel kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals:

  • een XLT Styling Pack
  • een Limited Premium Pack of Driver Assistance Pack

Maar ook voor korting op de financiering. Zo maak je jouw Ranger zo mooi en praktisch als je zelf wilt. Ook kun je het Bedrijfswagenvoordeel gewoon als (extra) korting krijgen. 

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2022.

Financial Lease 0%

Profiteer nu van 0% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Ford Financial Lease. Bij een looptijd van 12, 24, 36, of 48 maanden kan jouw rentevoordeel daarbij flink oplopen. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De Ford dealer ontvangt jou graag en rekent het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen snel voor je uit.

Deze aanbieding loopt t/m 30 juni 2022.

Full Operational Lease v.a. € 479,-

De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk! De Ford Ranger is er vanaf € 479,- per maand.

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 april 2022

Nieuwe Ford Ranger Stomtrack

Maak kennis met een nieuwe kracht in premium 4x4 pick-ups. Met zijn krachtige uiterlijk en imposante aanwezigheid doet de nieuwe Ford Ranger Stormtrak zijn Wildtrak-erfgoed eer aan. En daar blijft het niet bij. 

De exclusieve Rapid Red carrosseriekleur, de glanzende zwarte velgen, strakke afwerking en Stormtrak-stickers maken een opvallende indruk. De geavanceerde 213pk Bi-Turbo motor met automatische transmissie en tien versnellingen, herinnert je eraan dat deze pick-up een echt terreinvoertuig is. Net zo bekwaam en comfortabel in de stad als op het platteland en oneffen terrein.

Meer informatie...

BEKIJK DE INTERACTIEVE BROCHURE

BEKIJK DE PRIJSLIJST

Meer informatie over de nieuwe Ford Ranger op ford.nl. Klik hier...

 

NIEUWE FORD RANGER RAPTOR

Zet je schrap voor de nieuwe Ford Ranger Raptor: de ultieme 4x4 pick-up van Ford Performance in Europa.

Ford Rangers staan bekend om hun kracht. En de nieuwe Raptor van de volgende generatie is de sterkste tot nu toe. Uitgerust met een V6 EcoBoost-benzinemotor met dubbele-turbo, een sublieme vering met Fox-schokdempers en een extreme "Baja"-rijmodus. Bij deze 4x4 pick-up draait alles om prestatie.

VERMOGEN EN PRESTATIES

De nieuwe Ranger Raptor is verkrijgbaar met een keuze uit twee formidabele motoren: de gloednieuwe 3,0-liter EcoBoost twin-turbo V6-benzinemotor en een 2,0-liter EcoBlue bi-turbo-dieselmotor. Elk met een verbluffend reactievermogen en enorme reserves, waanzinnig krachtig.

Meer over de Ranger Raptor. 

*  is geldig tot 30 juni 2022 met € 2.000 voordeel op de Wildtrak. Ranger Raptor is uitgezonderd van alle premies.