Ford RANGER met Upgradebonus tot € 1.500

De Ford Ranger had al de reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; de nieuwe Ford Ranger bevestigt dit opnieuw.

De nieuwe Ford Ranger wordt geleverd met vernieuwde EcoBlue motoren met 170pk of 213pk die met gemak voldoen aan de Euro 6.2 emissie-eisen. Leverbaar met handgeschakelde 6-bak of een geheel nieuwe, innovatieve 10-traps automaat. Beide motoren worden geleverd als een 4 cilinder en bieden meer vermogen, verbruiken minder en bieden gemiddeld 30Nm meer koppel.

Met een nieuwe Ford Ranger kies je voor een bijzonder sterke pick-up truck die met zijn 4×4 aandrijving op elk terrein thuis is. Je geniet van een hoge mate van comfort en kwaliteit in de Ranger. Met de grote laadbak is de Ranger ook nog eens bijzonder functioneel en praktisch! 

TECHNOLOGIEËN
Intelligente technologieën zoals Autonomous Emergency Braking, Cruise Control, Traffic Sign Recongition, Airconditioning en Lane Keeping Aid zijn standaard op de nieuwe Ranger. Daarnaast bieden de Limited en Wildtrak uitvoering nog veel meer veiligheids- en comfortverhogende standaard opties. Wij informeren je hier graag over.

UPGRADE BONUS
De vernieuwde Ford Ranger is tijdelijk verkrijgbaar met een Upgradebonus tot wel € 1.500*. Je kunt dit gebruiken voor een extra optie, een passend accessoire of als extra korting!

Meer informatie over de nieuwe Ford Ranger? Klik hier...

0% FINANCIAL LEASE

Profiteer nu van 0% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Financial Lease. Bij een looptijd van 12 of 24 maanden kan jouw rentevoordeel daarbij oplopen tot maar liefst € 2.400,-. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De Ford dealer ontvangt jou graag en rekent het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen snel voor je uit. Deze aanbieding loopt tot en met 31 december 2019.

* upgradebonus is geldig tot 31 december 2019