Ford Options

bt stel uw vraag

 

Ford Options
Ford Options geeft u de vrijheid een auto te rijden op de manier zoals u dat wilt. Kenmerkend is de grote keuzevrijheid. Hierdoor sluit Ford Options steeds naadloos aan bij uw wensen. U bepaalt altijd zelf, welke Ford met welke extra's u koopt. Bovendien bepaalt u zelf wat u aan het einde van uw Options-contract met uw auto doet: inruilen, houden of teruggeven. Met Options is het mogelijk om bij Ford Wensveen iedere twee jaar het nieuwste Ford model uit te kiezen in de uitvoering die bij uw persoonlijke stijl past.

Hoe werkt het?
Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kunt u uw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options lost u dus alleen af wat u 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt u zelf uw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig. Na afloop van de contractperiode heeft u drie opties:

Optie 1: Uw Ford inruilen voor een nieuwe
Een van de aantrekkelijkste mogelijkheden van Options is, dat u uw twee of drie jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Als u inruilt, is de kans groot dat de inruilprijs hoger is dan het nog openstaande bedrag. In dat geval krijgt u deze zogenaamde overwaarde uitbetaald. Als u wilt, kunt u daarmee een aanbetaling doen op uw volgende Ford. Wanneer de inruilprijs lager is dan de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW) loopt u geen risico. Ford garandeert namelijk de minimumwaarde van de auto.

Optie 2: Uw Ford teruggeven
Een tweede mogelijkheid van Options is dat u de auto aan het einde van de overeenkomst teruggeeft. Het prettige van Options is dat u daarbij nooit in financiële problemen komt. De waarde van de auto is namelijk gegarandeerd gelijk aan het nog onbetaalde deel van de auto. Als de waarde onverhoopt – door marktomstandigheden – minder is dan de TGMW, dan neemt Ford het verlies voor haar rekening. Met andere woorden: als u dat wilt, levert u de auto gewoon in.

Optie 3: Uw Ford houden
Options is een flexibele formule. Als u uw Ford wilt houden, dan kan dat. In dat geval hoeft u alleen nog maar de slottermijn te betalen aan Ford. U kunt dit bedrag in één keer overmaken, maar u kunt het ook in maandelijkse betalingen voldoen. De keuze is aan u.

Nog even de kenmerken en voordelen op een rijtje:

 • U kiest zelf het model en de opties
 • U heeft één persoonlijk aanspreekpunt, uw Ford dealer
 • De auto wordt op uw naam geregistreerd
 • U bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering
 • Looptijd: 24 of 36 maanden (dus elke 2 of 3 jaar een nieuwe Ford)
 • Vast maandbedrag
 • Vast laag rentepercentage over de looptijd
 • Gegarandeerde toekomstige inruilwaarde
 • Door om de twee of drie jaar in een nieuwe Ford te stappen beperkt u de onderhoudskosten tot een minimum
 • De eerste twee jaar profiteert u van de Ford fabrieksgarantie
 • Door de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Restwaarde bent u met Ford Options altijd beschermt tegen eventueel waardeverlies van uw auto.

Berken uw maandbedrag

Stel jouw favoriete Ford samen en bereken het Options maandbedrag:

Brochure downloaden stel samen

Wenst u meer informatie of een offerte?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of chat of klik hier.

 

Rijdt u al een Ford via Ford Options?

Bekijk dan onderstaande video over de mogelijkheden na afloop van uw contract..

Brochure downloaden Credit

“Ford Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en informeert daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (13817001). Vraag uw verkoper naar de voorwaarden. Actie geldig tot en met 30 juni 2018.

FCE Bank plc (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina.