Ford Private Lease

De juiste keuze

Geld lenen kost geld
Ford Private Lease

Een gloednieuwe Ford voor een vast bedrag per maand.

Vind je 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteed je de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor jou! De auto is niet jouw eigendom, je 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de looptijd geef je de auto gewoon terug aan Ford Lease.

Ford Private Lease

Ford Private Lease

De voordelen van Ford Private Lease voor jou:

  • STANDAARD INCLUSIEF - WA-Casco verzekering
  • STANDAARD INCLUSIEF - Personen Ongevallen Inzittendendekking
  • STANDAARD INCLUSIEF - Rechtsbijstandsverzekering
  • STANDAARD INCLUSIEF - Wegenbelasting
  • STANDAARD INCLUSIEF - Eigen risico van € 300

maar ook natuurlijk STANDAARD INCLUSIEF

  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
  • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur
  • De afleverkosten en uw afleverpakket en..
  • Je hebt de mogelijkheid de auto aan het einde van de looptijd over te nemen

Ford Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Bovendien stellen we jouw belang altijd centraal. Zoweet je zeker dat je bij Ford Lease met een gerust hart een private leasecontract kunt afsluiten.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Ford Private Lease? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u er alles over uitleggen. Of klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie via ford.nl.

Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. Ford Lease verwerkt jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd inclusief btw en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en 5.000 km p.j. De leaseprijzen in de calculator (beschikbaar op fordlease.nl) zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw lease-overeenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.