Ford Financial Lease

De on-balance financieringsoplossing

Ford Financial Lease

Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit.

Je wordt economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd door Ford Credit, hoef je geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met jou van tevoren bepaald. Zo ben je flexibel om te kiezen wat het beste bij jouw onderneming past..

Ford Financial Lease

Ford Financial Lease

De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd door Ford Credit. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt gedurende de hele looptijd vast. 

  • De auto staat op uw bedrijfsbalans.
  • Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar.
  • Naar keuze met of zonder slottermijn.
  • Uw bedrijfsmiddelen hoeven niet voor auto's te worden aangewend.
  • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
  • Ook goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering.

Ford Credit is de juiste partner bij Financial Lease.

Aanvullende services

Multi Tankcard

Met de Multi Tankcard van Ford Lease kunt u gemakkelijk en snel tanken bij ruim 3.500 tankstations. De brandstofkosten worden zorgvuldig voor u beheerd, compleet met e-rapportage.

Ford Assistance

Pechhulpservice op de Ford manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij "standaard" pechgevallen, maar ook als het gaat om lastige details zoals benzine in plaats van diesel tanken, lekke band of autosleutels kwijt. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.

Voorloopauto en vervangend vervoer

Ford Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Ford Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

Alternatieve mogelijkheden

Ford Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease

Het meest complete off balance product van Ford Lease. Alle kosten overzichtelijk in één vast maandbedrag

Ford Nett Operational Lease

Ford Nett Operational Lease

De off balance oplossing van Ford Lease. Rij altijd in een nieuwe Ford tegen een vast laag maandbedrag.

Meer informatie?

Wilt u verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 078-6913922 (Ford Wensveen Alblasserdam). Natuurlijk komen wij ook graag naar u toe om e.e.a. te bespreken en om een scherpe Ford lease-offerte voor u te maken. Of klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie via ford.nl.

Wettelijk informatie

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.