Sponsoring

Sponsoring 5: 10k Tree Challenge

Ford Wensveen was na de verhuizing aan de dijk jarenlang gevestigd middenin de dorpskern van Alblasserdam. Tegenwoordig geeft de Wensveen rotonde, naast onze vestiging, alle richtingen aan om het dorp in te kunnen rijden. Wij voelen ons nauw verbonden met dit dorp. En als familiebedrijf met al 90 jaar historie zijn we diepgeworteld in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard.

Als bedrijf vinden we het ook onze verantwoording om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Alblasserdam en grotere regio. Daarom helpen we verenigingen, instellingen en maatschappelijke doelen uit de regio. En net als met onze klanten, gaan wij met onze sponsorprojecten een duurzaam en langdurig partnerschap aan. In onze rubriek “ Sponsoring” zetten wij deze projecten graag in de spotlights om het verhaal achter deze projecten te vertellen.

Duurzaamheid in zijn zuiverste vorm

Patrick Visser van Visser Media & Design en Nico Treure van Ford Wensveen hebben een bijzondere band. Ondanks het verschil in leeftijd (in gedachten zijn we even jong) blijken ze onverwacht veel overeenkomsten te hebben en dezelfde zaken belangrijk en/of leuk te vinden: gezin, ondernemen, gamen, duurzaamheid & 'iets voor je omgeving betekenen'.

Visser Media & Design heeft ook al een paar mooie projecten voor Wensveen gerealiseerd: onze bedrijfsfilm en een virtuele proefrit in een Ford Focus met een VR-bril.

Toen Patrick de 10k Tree Challenge ter sprake bracht, hoefde Nico dus ook niet lang na te denken. Bij Wensveen waren we al op zoek naar een goed doel om in het kader van ons 90-jarig bestaan te gaan sponsoren. Dat is dus de 10k Tree Challenge geworden.

De 10K Tree Challenge is een initiatief van Visser Media & Design, Schinkelshoek Communicatie en Mach3Builders.

De initiatiefnemers en partners willen gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan één van de uitdagingen van deze eeuw, het tegengaan van de opwarming van de aarde. Het vergroenen van de leefomgeving is een belangrijk instrument hiervoor.

Als collectieve actie is de 10K Tree Challenge in het leven geroepen. Het doel is om uiteindelijk een bos te realiseren met maar liefst 10.000 bomen. De initiatiefnemers zoeken bedrijven die mee willen helpen. Dit kan door een aantal bomen te sponsoren.

Wensveen sponsort 100 bomen. 90 voor het jubileum en nog 10 voor de toekomst.

Wilt u ook sponsoren? Dat kan! Kijk op www.10ktreechallenge.nl