Stijlvol als nooit tevoren

NIEUWE FORD FOCUS

Heeft veelzijdigheid er ooit zo goed uitgezien?

Met een opvallend nieuw design en boordevol next-gen verbindingsmogelijkheden is de Focus-ervaring beter dan ooit. 

Een nieuw en intuïtief 13,2 inch kleurentouchscreen is voorzien van de geavanceerde SYNC 4-technologie. Dankzij ‘Connected’ Navigatie en Ford Secure* blijf je naadloos verbonden en heb je toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties.

Maak kennis met de geavanceerde wereld van elektrifcatie vol efficiëntie dankzij de nieuwe EcoBoost Hybrid PowerShift automatische transmissie; speciaal gemaakt om elke rit soepeler te laten verlopen.

Voor extra veelzijdigheid kun je in de Focus Wagon je natte en droge spullen voortaan veilig gescheiden houden dankzij een nieuwe 'wet-zone'.

Kies de luxueuze, comfortabele Titanium (X), de sportieve ST-Line (X) of de topprestaties van de ST.

Nu met € 2.500,- Ford voordeel.

Een foto zegt meer...

Slim verbonden

Blijf verbonden met de wereld om je heen dankzij het nieuwe Ford SYNC 4. Inclusief high-definition 13,2" touchscreen, navigatie met cloud-verbinding plus geavanceerde stembediening met taalherkenning. De nieuwe Focus kan ook draadloos verbinding maken met je smartphone via Android Auto/Apple Carplay zodat elke nieuwe reis comfortabel verloopt.

Soepeler en efficiënter reizen

De nieuwe Focus EcoBoost Hybrid is verkrijgbaar met een geavanceerde Powershift Automatische Transmissie met zeven versnellingen en dubbele koppeling. Deze is met precizie ontworpen om een efficiëntere, minder veeleisende aandrijving te leveren als aanvulling op de elektrisch verbeterde prestaties van de hybride motor. 

Alle Focus modellen

(prijzen zijn exclusief Ford voordeel)

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.


Wel eens aan een occasion gedacht?

Ford Focus
ST-Line X 1.0T 125pk MHEV B&O/AGR-Stoel/Camera

Prijs € 29.395
Kenteken S9-96-HV
Km 10997
Bouwjaar 2023
Zie details