MACH-E | Ervaar de toekomst van autorijden

Volop genieten van de elektrische Mustang!

Een iconische naam. Nu als 100% elektrische SUV. Met veel kracht van de elektromotor maakt deze auto zijn naam, Mustang, waardig. Met een zeer ruim interieur, standaard met 72,6 kWh accu voor 440 km rijbereik, 269 pk, 415 Nm koppel en tot 80% laden in 38 minuten. De premium uitvoering is ook verkrijgbaar met een 91kWh accu voor 600 kilometer bereik en 294 pk.

De Mustang Mach-E is tevens beschikbaar met dubbele motor voor aandrijving op de voor- en achteras (AWD). Geniet van alle luxe, ruimte en de technische innovaties. Er is plaats voor 5 inzittenden en de bagageruimte is tussen de 402 en 1.420 liter. Tevens is er een kofferbak aan de voorzijde van 100 liter. De Mach-E mag tot wel1.500 kilogram trekken!

Op de Mustang Mach-E is een aantrekkelijk optiepakket leverbaar:

Technolgy Pack + 

  • 8-weg elektrisch verstelbare voorstoelen
  • Memory functie voor bestuurdersstoel en buitenspiegels
  • Warmtewerende voorruit
  • Bang & Olufsen audiosysteem met 10 speakers
  • Handsfree elektrisch bedienbare achterklep
  • Traffic Sign Recognition
  • 360 graden camera

Het Technology Pack + is standaard op de GT, kost € 1.300,- op de Premium uitvoering en € 2.100,- op de Mach E RWD.

AANBIEDINGEN

Netto bijtelling vanaf € 248,- p/m

Bijtelling is het bedrag dat je aan de belasting betaalt als je meer dan 500 kilometer privé rijdt met je (lease)auto van de zaak. Er zijn twee verschillende bijtellingspercentages, namelijk 16% en 22%. Het lage percentage van 16% geldt uitsluitend voor volledig elektrische auto's met een maximale cataloguswaarde van € 30.000. Voor auto's met een hogere waarde geldt een bijtelling van 22%. 

Een auto van de zaak wordt beschouwd als 'verkapt loon', waardoor je inkomstenbelasting moet betalen over een deel van de waarde. De fiscale waarde van de auto wordt gebruikt voor deze berekening, wat de cataloguswaarde van de auto omvat, inclusief alle opties "af fabriek". Het is belangrijk om de fiscale waarde van je Ford, het bijtellingspercentage van de auto en de gehanteerde belastingschijf inkomstenbelasting in overweging te nemen bij het berekenen van de bijtelling.

Meer informatie.
 

Ford Options (voor de particuliere rijder)

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. 

Zo rijd je een Ford Mustang Mach-E nu al vanaf € 459,- per maand.

(Contante prijs €46.300,- Aanbetaling €15.160,- Totaal kredietbedrag €32.140,- Vaste debet rentevoet 8,49% Jaarlijks kosten percentage 8,49% Duur overeenkomst 36 mnd Termijn bedrag (p.mnd.) €459,- Slottermijn €22.400,- Totaal te betalen bedrag € 38.911,-  Deze actie is geldig t/m 31 januari 2024).

Meer informatie over Ford Options.

Private Lease (voor de particuliere rijder)

Vind je 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteed je de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor jou! De auto is niet jouw eigendom, je 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de looptijd geef je de auto gewoon terug aan Ford Lease.

Private Lease de Ford Mustang Mach-E vanaf € 589,-*

* incl. BTW 70maanden/5.000km/jaar ; geldig t/m 29 februari  2023

Operational Lease (voor de zakelijke rijder)

Ford Full Operational Lease is het meest complete off balance product van Ford Lease. Ford Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van jouw onderneming. Daarnaast wordt niets aan het toeval overgelaten, alle kosten zoals onderhoud, verzekering en belastingen zitten in één maandbedrag. Wel zo overzichtelijk.

Full Operational Lease van de Ford Mustang Mach-E vanaf € 560,-*

* excl. BTW 60maanden/10.000km/jaar ; geldig t/m 29 februari 2023

 

STEL JOUW FAVORIETE FORD MUSTANG SAMEN

BEKIJK DE PRIJSLIJST

VRAGEN OVER ELEKTRISCH LADEN?

BEKIJK DE VOORRAAD

MEER INFORMATIE OP FORD.NL

De Ford Mustang Mach-E staat in de showroom en is snel te leveren.

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2024.