Activeer je zintuigen

NIEUWE FORD FIESTA

Pak je dag aan met de nieuwe Ford Fiesta

Met een opvallend nieuw exterieur rijdt de iconische compacte auto stijlvol door de stad. Vooruitstrevende technologieën, zoals een gloednieuw, interactief digitaal instrumentenpaneel, zorgen voor efficiëntere en aangenamere ritten.

Een keuze aan geavanceerde Fiesta EcoBoost Hybrid-opties zorgt voor responsievere, pittigere rijprestaties, met een indrukwekkend brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

En met een reeks unieke uitvoeringen – van de sportieve styling van de Fiesta ST-Line, het eersteklas comfort van de Fiesta Titanium tot het krachtige, sportieve karakter van de Fiesta ST-X – vind je de perfecte nieuwe Ford Fiesta die bij je past.

Meer informatie.

Een foto zegt meer...

Digitaal instrumentenpaneel

Het nieuwe 12,3" digitale instrumentenpaneel van de Fiesta toont de bestuurdersinformatie in hoge resolutie met intuïtieve en gemakkelijk te lezen picogrammen.

EcoBoost Hybrid Powershift

EcoBoost Hybrid Powershift is een zeventraps automatisch transmissiesusteem met dubbele koppeling dat helpt om de CO2 uitstoot en de verbruikskosten te verminderen.

B&O Audiosysteem

Superieur geluid en stijlvol ontwerp. Dit eersteklas audiosysteem met tien luidsprekers is door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici ontworpen en verfijnd voor de nieuwe Fiesta. 

Ford SYNC 3.2

Ford SYNC 3.2* integreert naadloos met je smartphone via Android Auto of Apple CarPlay***. Hiermee kun je alles aansturen, van telefoongesprekken en sms-berichten tot de airco, muziek, navigatie en live verkeersupdates.

Alle Fiesta modellen (v.a. 01-08-2022)


Wel eens aan een occasion gedacht?

Ford Fiesta
1.0T 100pk ECOBOOST Titanium 5-deurs

Prijs € 15.745
Kenteken XG-848-Z
Km 58458
Bouwjaar 2019
Zie details

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.