Activeer je zintuigen

NIEUWE FORD FIESTA

Pak je dag aan met de nieuwe Ford Fiesta

Met een opvallend nieuw exterieur rijdt de iconische compacte auto stijlvol door de stad. Vooruitstrevende technologieën, zoals een gloednieuw, interactief digitaal instrumentenpaneel, zorgen voor efficiëntere en aangenamere ritten.

Een keuze aan geavanceerde Fiesta EcoBoost Hybrid-opties zorgt voor responsievere, pittigere rijprestaties, met een indrukwekkend brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

En met een reeks unieke uitvoeringen – van de sportieve styling van de Fiesta ST-Line, het eersteklas comfort van de Fiesta Titanium tot het robuuste outdoorkarakter van de Fiesta Active – vind je de perfecte nieuwe Ford Fiesta die bij je past. Meer informatie.

Een foto zegt meer...

Digitaal instrumentenpaneel

Het nieuwe 12,3" digitale instrumentenpaneel van de Fiesta toont de bestuurdersinformatie in hoge resolutie met intuïtieve en gemakkelijk te lezen picogrammen.

EcoBoost Hybrid Powershift

EcoBoost Hybrid Powershift is een zeventraps automatisch transmissiesusteem met dubbele koppeling dat helpt om de CO2 uitstoot en de verbruikskosten te verminderen.

Interieur ST-Line Vignale

De sportieve en luxe Ford Fiesta ST-Line Vignale heeft een uniek dashboardontwerp met rode contrasterende stiksels en digitaal instrumentenpaneel van 12,3".

Interieur Active Vignale

Ford Fiesta Active Vignale met uniek dashboardontwerp met Expressive Blue contrasterende stiksels en digitaal instrumentenpaneel.

Alle Fiesta modellen*

*Getoonde afbeeldingen komen niet overeen met de genoemde uitvoeringen.


Wel eens aan een occasion gedacht?

Ford Fiesta
Style 1.0 65pk 5-deurs Navigatie/Bluetooth

Prijs € 9.950
Kenteken 1-ZKH-26
Km 67363
Bouwjaar 2015
Zie details

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om een proefrit te maken.