Ford Transit

TRANSIT met Upgrade bonus van € 2.500

De Transit heeft zijn reputatie voor vaardigheid en flexibiliteit verdiend. Welke wielbasis, dakhoogte of carrosserievariant u ook kiest, u bent verzekerd van een enorme laadruimte en een lange laadlengte. De indeling van de laadruimte is speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte te maximaliseren. U kunt maximaal vier europallets vervoeren en in het L4 (Jumbo) model zelfs vijf europallets. De zij- en achterdeuren zijn ontworpen om het laden en lossen van uw voertuig te vereenvoudigen. En terwijl de efficiëntie van uw Transit uw bedrijf helpt meer geld te verdienen, helpen de lage operationele kosten u geld te besparen.

Tijdelijk wordt de Ford Transit met € 2.500* extra Upgrade bonus geleverd en kunt u gebruik maken van de 0% Financial Lease aktie.

Meer informatie over de Ford Transit. Klik hier...

 

Full Operational Lease Ford Transit vanaf € 365,- p/m

De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk! Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2019.

 

Wanneer u onderstaand offerteformulier invult nemen wij contact met u op om te bespreken hoe groot uw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

Ook hebben wij een aantal Transit modellen op voorraad met aantrekkelijk prijsvoordeel.

 

Financial Lease met 0% rente

Profiteer nu bij Ford Wensveen van 0% rente op de zakelijke financiering van je Ford bedrijfswagen met Financial Lease, bij een looptijd van 12 of 24 maanden.

Een aanbetaling of inruil is mogelijk, net als een slottermijn.
Kies zelf de looptijd die bij je past; 12 – 60 maanden.
Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: je regelt jouw financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe Ford én jouw financiering.
Wij ontvangen je graag en rekenen het maandbedrag snel voor je uit.

* geldig op geselecteerde voorraadmodellen