TRANSIT CUSTOM met korting tot € 5.300

De nieuwe Transit Custom, het middelgrote model van onze Transit-serie, zet de norm voor efficiëntie en laadruimte en zal ongetwijfeld indruk maken op uw klanten.

De Transit Custom stond al bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is daarbij uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je plaats neemt achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

De nieuwe Euro 6 motoren van nu hebben meer vermogen en koppel, maar zijn toch schoner en energiezuiniger dan ooit tevoren. U kunt kiezen uit motoren met 105pk, 130pk en 170pk. Standaard met 6 versnellingen. De 130- en 170pk uitvoering is ook leverbaar met een automatische transmissie.

Het comfortabele en duurzame interieur van de nieuwe Transit Custom maakt uw werkdag makkelijker. De cabine kan met zijn geavanceerde technologieën, waaronder ons spraakgestuurde SYNC entertainment- en connectiviteitssysteem, dienstdoen als mobiel kantoor. U kunt bovendien vertrouwen op de zekerheid die een vijfsterren Euro NCAP-veiligheidsclassificatie u biedt.

De nieuwe Transit Custom is leverbaar als Ambiente, Trend en Limited uitvoering en wordt tijdelijk geleverd met een Upgrade bonus van € 1.500,- tot wel € 2.500,-. Navigatie met SYNC 3 en DAB is extra aantrekkelijk geprijsd en ook kunt u gebruik maken van de 0% Financial Lease aktie.

Tijdelijk hebben wij diverse uitvoeringen van de nieuwe Ford Transit Custom op voorraad met kortingen to wel €.5.300! . Uiteraard kunt u ook hierbij gebruik maken van de 0% Financial Lease aktie.

Transit range 

Meer informatie over de verchillende eigenschappen en de uitvoeringen die leverbaar zijn:  Klik hier...

Wanneer u het offerteformulier invult nemen wij contact met u op om te bespreken hoe groot uw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

Custom 6

https://www.youtube.com/watch?v=e4sRecRYLr8

Alle akties zijn geldig t/m 30 juni 2019.