TRANSIT CONNECT met Upgrade bonus tot € 1.250

Ford Transit Connect
 • Bel mij!

  Bel mij terug over deze aanbieding.
  Typ uw naam.

  Typ uw telefoonnummer. Gebruik alleen cijfers.

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

 • Ik heb een vraag

Elke Transit wordt gebouwd voor de praktijk en de Transit Connect vormt daarop geen uitzondering.

Deze robuuste, praktische en betrouwbare bestelauto biedt een grote laadruimte: 2,9 m3 in de L1-versie (korte wielbasis) en 3,6 m3 in de L2-versie (lange wielbasis), met een laadvermogen tot 1.000 kg.

De verschillende geavanceerde benzine- en dieselmotoren, in combinatie met de handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 6-versnellingsbak, zorgen voor meer vermogen en koppel en verbruiken uitzonderlijk weinig brandstof: slechts 3,8 l/100km met een CO2-uitstoot van slechts 123 g/km.

De Transit Connect beschikt ook over intelligente technologieën. Voorbeelden hiervan zijn: SYNC 3 met Voice Control waarmee u telefoonoproepen kunt maken en aannemen. Het systeem leest zelfs uw binnenkomende sms'jes aan u voor. En Active City Stop, dat waarneemt of er een botsing op lage snelheid dreigt en de remmen automatisch activeert.

Met de flexibele dubbele passagiersstoel (geen meerprijs) kunt u tot drie personen in de bestelauto vervoeren.

De nieuwe Transit Connect is leverbaar als Ambiente, Trend en Limited uitvoering en wordt tijdelijk geleverd met een Upgrade bonus van € 750,-* tot wel € 1.250,-*. Navigatie met SYNC 3 en DAB is extra aantrekkelijk geprijsd en uiteraard kunt u gebruik maken van de 0% Financial Lease aktie.

Meer informatie over de Ford Transit Connect. Klik hier...

 

Transit range

 

Wanneer u het offerteformulier invult nemen wij contact met u op om te bespreken hoe groot uw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

 Breko

 P1050978

*Transit Connect Ambiente heeft een Ugrade bonus van € 750,-, Transit Connect Trend heeft een Upgrade bonus van € 1.000,- en de Transit Connect Limited heeft een Upgrade bomus van € 1.250,-.