Ford Transit Connect

TRANSIT CONNECT | tot € 3.250,- voordeel

AANBIEDINGEN:

Bedrijfswagenvoordeel tot € 3.250,-

Wij geven je tot ruim € 3.250,-* Ford Bedrijfswagens voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan, accessoires om jouw nieuwe bedrijfswagen nog mooier te maken of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2024.

* Op basis van de Transit Connect L2 Sport 1.5 EcoBlue 100pk Automaat met een netto catalogusprijs van € 29.640,- exclusief fabrieksopties.

Full Operational Lease de Transit Connect vanaf € 414,- p/m.


De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2024.

5,99% rente op Financial Lease

Kies jij voor Financial Lease? 

Dan betaal je tijdelijk 5,99% rente over je financiering! 

Nog meer goed nieuws… voor deze aantrekkelijke financiering hoef je niet aan te kloppen bij een aparte bank. De Ford Agent rekent graag samen met jou het maandbedrag voor je nieuwe Transit of Ranger uit en Ford Credit regelt de financiering.

Één aanspreekpunt, geen gedoe, heel veel voordeel.

Deze aanbieding loopt t/m 31 maart 2024.

In elke nieuwe bedrijfswagen van Ford staat een schat aan krachtige gegevens klaar om wagenparkbeheerders te helpen de uptime te optimaliseren.

Ford Telematics Essentials is een gratis webgebaseerde tool voor wagenparkbeheers die inzicht biedt in die gegevens.

De tool is ontworpen voor wagenparken met meer dan vijf voertuigen. De intuïtieve interface toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live meldingen weer als je actie moet ondernemen. Zo kun je effectiever plannen, stilstand minimaliseren en de levensduur van je wagenpark verlengen.

En met de inbegrepen toegang tot FORDLiive kun je ook gegevens rechtstreeks met je dealer delen voor slimmere, snellere reparaties.

Meld je nu aan...

Elke Transit wordt gebouwd voor de praktijk en de Transit Connect vormt daarop geen uitzondering.

Deze robuuste, praktische en betrouwbare bestelauto biedt een grote laadruimte: 2,9 m3 in de L1-versie (korte wielbasis) en 3,6 m3 in de L2-versie (lange wielbasis), met een laadvermogen tot 947 kg en een trekgewicht tot 1.500kg..

De verschillende geavanceerde benzine- en dieselmotoren, in combinatie met de handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 6-versnellingsbak, zorgen voor meer vermogen en koppel en verbruiken uitzonderlijk weinig brandstof.

De Transit Connect beschikt ook over intelligente technologieën. Voorbeelden hiervan zijn: SYNC 3 met Voice Control waarmee je telefoonoproepen kunt maken en aannemen. Het systeem leest zelfs de binnenkomende sms'jes aan je voor. Of Adaptive Cruise Control, cruise control dat automatisch de afstand tot je voorganger gelijk houdt. Allemaal mogelijk op de nieuwe Transit Connect..

Met de flexibele dubbele passagiersstoel kun je tot drie personen in de bestelauto vervoeren.

De nieuwe Transit Connect is leverbaar in 3 uitvoeringen:

  • Trend vanaf € 21.420,-
  • Limited vanaf € 23.020,- 
  • Sport vanaf € 28.890.-

BEKIJK DE VOORRAAD

BEKIJK DE PRIJSLIJST 

BEKIJK DE ACCESSOIREPRIJSLIJST

TECHNISCHE GEGEVENS

Meer informatie over de Ford Transit Connect op ford.nl. Klik hier...

Wanneer je het offerteformulier invult nemen wij contact met je op om te bespreken hoe groot jouw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

 Breko

 P1050978

Alle bedragen zijn excl. BTW (en BPM).