COVID-19: Showroom en werkplaatsen open

Onze showrooms zijn weer open

Onze showrooms zijn weer geopend: voor het maken van een proefrit, een bezichtiging of een fysieke taxatie van uw huidige auto kunt u zonder afspraak weer terecht bij ons in Alblasserdam. Ook zakelijke afspraken kunnen gewoon doorgang vinden. 

Onze showroom is van maandag tot zaterdag geopend tot 17.00 uur. De showroom is ruim opgezet waardoor we alle gelegenheid hebben om de 1,5 meter afstand en de 5m2 vloeroppervlakte per bezoeker te waarborgen. Wel willen we u vragen om u aan de maatregelen die gelden te houden.

Maakt u toch liever een afspraak? Graag! Wij maken dan tijd vrij op een door u gekozen tijdstip zodat we u in alle rust kunnen adviseren.

Werkplaatsen volledig open, bestel & collect voor onderdelen

Heeft uw auto onderhoud nodig, moet er een reparatie worden uitgevoerd, heeft u schade gereden of is het tijd voor de APK? Dan bent u van harte welkom! U kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken of bellen (078-6913922 voor Alblasserdam en 078-6814711 voor Hendrik Ido Ambacht). Wilt u tijdens reparatie of onderhoud blijven wachten? Uiteraard is dit veilig mogelijk in onze ruim opgezette coffeecorner. 

Wilt u langsrijden voor kleine zaken als bijvoorbeeld het vervangen van een lampje? Geen probleem! 

Voor het leveren van onderdelen hanteren wij 'Bestel & Collect': zodra de door u bestelde onderdelen beschikbaar zijn, nemen we contact met u op. U kunt de onderdelen dan op afspraak ophalen aan onze balie.