Zomer Inspectie € 29,-

Het is weer zomer! We kunnen niet wachten tot we weer op pad kunnen. Bereid je alvast goed voor. Jouw Ford is na lang stilstaan vast toe aan een controle. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?

Uitgebreide veiligheidscheck:

Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 29,- lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle kilometers voor de boeg.

Altijd schone lucht

Iedereen weet dat een airco zorgt voor koeling op warme dagen, maar ook op minder warme dagen is een goed functionerende airco erg belangrijk. Een goed werkende airco zorgt dat beslagen ruiten zo snel mogelijk ontwasemt zijn en voor schone lucht in de auto. Laat de airconditioning direct gratis checken tijdens de lentecheck!

Fris je airco op

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter* kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat. Vraag direct informatie bij onze receptie.

Filter

* Zo werkt het: Het interieurfilter werkt op basis van natuurlijk citroenzuur.Dit bindt virusdeeltjes en maakt ze ineffectief. Het kan deeltjes tegenhouden van 0,05 micron: nog geen 1000ste van de dikte van een menselijk haar. Ook kan het virushoudende druppeltjes verwijderen, waardoor de kans op besmetting en infectie verkleint.