Ford Fiesta Fit Check

Jij maakt veel plezierige kilometers met je Ford Fiesta. En natuurlijk ben jij zuinig op je Ford. Is het oliepeil op orde? Ruitenwissers werken goed? Tijd voor een wasbeurt? Dit kan je makkelijk zelf controleren. Maar hoe zit het met al die onderdelen die je niet ziet?

Jouw Fiesta heeft een onderhoudsinterval van 2 jaar. Toch is het belangrijk om tussentijds te checken of alles in orde is. Want regelmatig onderhoud is heel belangrijk. Voor jouw eigen veiligheid, maar ook van die van anderen. Ook bespaart regelmatig onderhoud je onnodige kosten. Onderhoud is namelijk goedkoper dan een reparatie.

Wij nodigen je graag uit voor de Fiesta Fit Check. Tijdens deze check controleren wij diverse slijtagedelen en geven onze technische specialisten advies over het onderhoud van jouw Fiesta. De prijs van de Fiesta Fit Check is € 39,-.

Ontvang een gratis Video Check
Als je langskomt voor de Fiesta Fit Check ontvang je gratis een persoonlijke video via sms of email. Onze technisch specialist vertelt over de uitgevoerde controles en geeft je een helder advies. Eventuele extra werkzaamheden worden alleen uitgevoerd als jij toestemming hebt gegeven. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om mee te kijken tijden de Fiesta Fit Check.