FIESTA, Private Lease vanaf € 249

De nieuwste generatie Ford Fiesta heeft ultra moderne en stijlvolle looks. Toch voelt hij vertrouwd aan: het is de verbeterde Fiesta. Zijn vloeiende lijnen geven hem een aerodynamische carrosserie. Het eerste wat opvalt? Zijn elegante verschijning!

ford fiesta st line eu GTB Fiesta ST Line Profile ZagrebMuseum RGB RT LHD2 16x9 2160x1215.jpg.renditions.extra large

Technologie moet altijd een doel dienen. Als je de nieuwe Fiesta start, breng je een een hele reeks geavanceerde funcies en systemen tot leven: Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition... Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn dat je jezelf afvraagt hoe je ooit zonder heeft gekund.

De nieuwe generatie Ford Fiesta is in veel uitvoeringen leverbaar: Trend, Connected, Titanium (X), ST-Line (X), Active X, luxe Vignale en supersportieve ST-3. 

Motoren die leverbaar zijn:  de 1.1 75pk, de veelbekroonde 95pk ECOBOOST, de 1.5 TDCi 85pk en de 1.5 EcoBoost 200pk in de ST-3! Tevens is de nieuwe Ford Fiesta leverbaar met een125pk Mild Hybrid motor. Deze Hybride is nog schoner en zuiniger dan zijn voorganger. 

Fiesta voorkant

Zoals gezegd is de nieuwste generatie Ford Fiesta standaard uitgerust met de meest geavanceerde bestuurdersassistentie-technologieën ooit in een Europese compacte auto. Zo is de Connected-uitvoering standaard al voorzien van o.a.:

 • Camera vóór ter ondersteuning van veiligheidssystemen
 • Lane Departure Warning
 • Lane Keeping Aid
 • Elektrische ramen achter
 • 8" touchscreen (inc. Apple Car Play en Android Auto), DAB+, Bluetooth en Voice Control
 • FordPass Connect embeded modem..

Uitleg van de technolgieën? Klik hier..

Zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag met ANWB Private Lease

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Kenmerken:

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren
 • Standaard met schadeverzekering voor inzittenden
 • Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs
 • Indien gewenst wordt de auto gratis thuis bezorgd

INRUILPREMIE en DIRECT RIJDEN BONUS

Alle uitvoeringen van de Ford Fiesta hebben een INRUILPREMIE van € 750. Tevens geldt er voor een select aantal uitvoeringen uit voorraad een extra DIRECT RIJDEN BONUS van € 400.  Kom voor een proefrit langs bij ons in Alblasserdam. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020.

WIJ HEBBEN DIVERSE FORD FIESTA'S CONNECTED, TITANIUM EN ST-LINE OP VOORRAAD MET WEGRIJPREMIES TOT € 4.000,-. INFORMEER VOOR DE BESCHIKBAARHEID!

 

FORD OPTIONS of PRIVATE LEASE

logo private lease klein

De nieuwe Ford Fiesta is uiteraard ook leverbaar met Ford Private Lease of Ford Options met aantrekkelijke maandbedragen. Zo rijd je de Ford Fiesta Trend al vanaf € 269 p/m** met Ford Private Lease en al vanaf € 159 p/m met Ford Options. Wij maken graag een passende offerte voor de Fiesta van jouw keuze.

Meer informatie...

Fiesta Options 159

CONTANTE PRIJS € 16.950, AANBETALING € 4.960, TOTAAL KREDIETBEDRAG: € 11.990 VASTE DEBET RENTEVOET: 3,9%, JAARLIJKS KOSTEN PERCENTAGE: 3,9%, DUUR OVEREENKOMST: 36 maanden, TERMIJNBEDRAG € 159,- p/m, SLOTTERMIJN: € 7.392, TOTAAL TE BETALEN BEDRAG: € 13.116. (actie geldig t/m 31 december 2020)

 

 

 

KLIK HIER VOOR DE INTERACTIEVE BROCHURE