VIGNALE, het summum van luxe in een Ford

De Ford Vignale bestaat uit vier exclusieve modellen. De Ford Mondeo Vignale, Focus Vignale, Fiesta Vignale en sinds kort de nieuwe Ford Kuga Vignale.

De Ford Vignale beschikt over diverse onderscheidende kwaliteiten en is bovendien voorzien van geavanceerde eigenschappen en technologieën die streven naar perfectie en die u in alle rust naar uw bestemming brengen.

Mondeo Vignale

DE FORD MONDEO VIGNALE: een opvallend gestroomlijnde, geavanceerde vormgeving door een dynamisch silhouet: een visueel statement dat de uitzonderlijke prestatie en zuinigheid van de auto krachtig uitdraagt.Combineer dit geraffineerde, intelligente ontwerp met zorgvuldig vakmanschap en ultra moderne technologie, en u heeft de meest geavanceerde Mondeo ooit.

Vignale Kuga 1

DE FORD KUGA VIGNALE: : Opvallende, ultramoderne vormgeving en styling, zowel buiten als binnen. Compromisloze prestaties, genadeloos efficiënt. Vol slimmem eigenschappen en technologieën. Zo praktisch, flexibel en bruikbaar als u maar kunt wensen. De nieuwe Ford Kuga Vignale is doelmatige, elegante en geavanceerde SUV. 

Fiesta vignale

DE FORD FIESTA VIGNALE is het toppunt van luxe. Stap in de wereld van de Fiesta Vignale en word ondergedompeld in moderne luxe. Het elegante Ford Vignale-scherm heet u welkom in het eersteklas interieur, volledig uitgevoerd in leder.

Focus Vignale

DE FORD FOCUS VIGNALE.  Ga zitten in de nieuwe Focus Vignale en laat je omringen door ultieme verwennerij. Unieke leren stoelen met contrasterende stiksels zorgen voor comfort en elegantie van uitzonderlijk niveau. Het leren stuur geeft je de controle over innovatieve functies en technologieën die je rijervaring nog meer versterken.

De Ford Vignale serie, laat u nu inspireren, ook leverbaar bij Ford Wensveen.