PUMA, Private Lease vanaf € 339,-

Ford presenteert de volledig nieuwe Puma. Het betreft een compacte crossover met een verbluffend design, de grootste en slimste bagageruimte in zijn klasse en verfijnde mild hybride aandrijftechniek.

De nieuwe Ford Puma markeert een nieuw hoofdstuk in de designfilosofie van Ford. De crossover heeft een indrukwekkende styling met onderscheidende koplampen bovenop het spatbord en een atletisch lijnenspel. Behalve de indrukwekkende proporties biedt de Puma een hoge zitpositie en een riante bagageruimte met een inhoud van 456 liter - ongeëvenaard in deze klasse - terwijl de auto achterin voorzien is van allerlei slimme opbergoplossingen.

De Ford Puma is in meerdere uitvoeringen leverbaar:

 • Connected met de 95pk ECOBOOST motor vanaf € 23.975,-, 
 • Titanium met de 125pk ECOBOOST Hybride motor vanaf € 27.305,-
 • Titanium X met de 125pk ECOBOOST Hybride motor vanaf  29.405,-
 • ST-Line met de 125pk ECOBOOST Hybride motor vanaf € 28.555,-
 • ST-Line X met de 125pk of 155pk ECOBOOST Hybride motor vanaf € 30.365,- 
 • ST-Line X Vignale met de 155pk ECOBOOST Hybride motor vanaf € 34.355,-.

Onlangs is de Ford Puma ST-X aan het modellengamma toegevoegd. Deze 200pk sterke rasechte sportauto is de ultieme performance cross-over heeft een consumentenprijs van € 40.725,-. Alle uitvoeringen, m.u.v. de Connected en ST-X, zijn ook met een 125pk sterke ECOBOOST AUTOMAAT leverbaar.

Meer informatie over de uitvoeringen.

HYBRID BONUS van €750,-

Tijdelijk geldt er voor alle uitvoeringen een HYBRID bonus van € 750,-. Is jouw Puma ook nog eens uit voorraad leverbaar dan geldt er op geselecteerde modellen een extra DIRECT RIJDEN bonus van € 400,- . Zo kan het voordeel oplopen tot wel € 1.150,- en rijd je dus een luxe Puma Titanium vanaf  26.155,-. 

Zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag met ANWB Private Lease

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Kenmerken:

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren
 • Standaard met schadeverzekering voor inzittenden
 • Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs
 • Indien gewenst wordt de auto gratis thuis bezorgd

 

 

Rijd de Puma met Ford Options.

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 1,9% rente.

Zo rij je een Ford Puma Titanium nu al vanaf € 199,- per maand. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020.

(Contante prijs €27.305,- Aanbetaling €8.140,- Totaal kredietbedrag €19.165,- Vaste debet rentevoet 1,9% Jaarlijks kosten percentage 1,9% Duur overeenkomst 36 mnd Termijn bedrag (p.mnd.) €199,- Slottermijn €12.914,- Totaal te betalen bedrag € 20.0078,- Actie niet geldig op Connected uitvoering) 

 

Krachtige prestaties, alerte reacties op de input van de bestuurder en een gunstig brandstofverbruik zijn te danken aan de Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechnologie. De zogeheten mild hybride techniek maakt gebruik van de 1.0-liter EcoBoost driecilinder benzinemotor met lage inwendige wrijving en combineert die met een compacte elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 92kW (125pk) of 114 kW (155 pk).

 

 

Nieuwe Puma Interactieve brochure.

Nieuwe Puma prijslijst.