ACTIVE, onze compleet nieuwe crossovers

 

Ontdek een geheel nieuw concept van Ford. Active is de naam. 

Stoer SUV-geïnspireerd ontwerp, hogere rijhoogte en stoere lichtmetalen velgen. Alle Ford Crossover-modellen – de Focus Active Buseiness en de Fiesta Active X – zijn speciaal gebouwd om je te helpen ontkomen aan de sleur.

Ford Fiesta Active X

Het is de eerste cross-over-Fiesta ooit. Met zijn robuuste styling, geïnspireerd op de SUV. Herkenbaar aan zijn verhoogde zitpositie, zijn dakrails (optie) en extra beplating. Voeg daar de Fiesta-rijdynamiek aan toe en u hebt een hatchbackervaring als nooit tevoren. Ontdek meer.

Upgrade Packs

Ook op de Fiesta Active X zijn aantrekkelijke Upgrade Packs leverbaar. Zo kost het Driver Assistance Pack 2 nu € 750,-. Dit pakket bestaak uit:

  • Adaptive Cruise Control
  • Active Park Assist
  • Achteruitrijcamera
  • Door Edge Protectors
  • Autonomous Emergency Braking en
  • Stop & Go (automaat)

De Upgrade Bonus van € 750,- is uiteraard ook van toepassing op de Fiesta Active X evenals de Direct Rijden Bonus en de aantrekkelijke Ford Options aanbieding.

Ford Focus Active Business

De Focus Active Business crossover combineert vorm en functie naadloos met elkaar tot een crossover die zowel robuust als elegant is. Met FordPass Connect kunnen allerlei eigenschappen worden geactiveerd. Zo wordt het leuker dan ooit om een Ford te hebben. Daarbij helpt Ford Co-Pilot360 bij het het accelereren, remmen en zelfs het sturen. Tel daarbij de instelbare rijmodi op en je hebt de volledige controle over je eigen avonturen. Ontdek meer.

Upgrade Bonus

De Upgrade Bonus van € 750,- is van toepassing op de Focus Active evenals de Direct Rijden Bonus en de aantrekkelijke Ford Options aanbieding.