MONDEO met € 3.000 Upgrade bonus

 • Bel mij!

  Bel mij terug over deze aanbieding.
  Typ uw naam.

  Typ uw telefoonnummer. Gebruik alleen cijfers.

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

 • Ik heb een vraag

De slanke lijnen van de nieuwe Mondeo bieden nu nog minder weerstand aan de lucht dan ooit tevoren. De trapeziumvormige grille verbergt een Active Grille Shutter die de luchtstroming verbetert en de luchtweerstand vermindert. De gestroomlijnde zijpanelen achter zijn ontworpen voor minder turbulentie en meer stabiliteit. En met de Ford EcoBoost motor wordt het brandstogverbruik nog lager. Ford EcoBoost motoren leveren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een superieur brandstofverbruik en lagere uitstoot.

De Ford Mondeo is er als 4-deurs (Hybride), 5-deurs en Wagon met een keur aan schone, bekroonde benzine- en dieselmotoren. Zo heeft de Mondeo 2.0 TDCi een voor CD-segment diesels toonaangevend lage CO2-uitstoot van slechts 130 g/km (WLTP).

De Mondeo is leverbaar als Titanium,  sportieve ST-Line en luxe Vignale uitvoering, allemaal met standaard o.a. 8 inch Touch & Swipe Navigatie, SYNC 3 smartphonekoppeling/Voice Control (incl.AppLink, Apple Car Play en Android Auto), DAB+ en een geavanceerde parkeerassistent met parkeersensoren voor en achter.

Hét zakelijke model van de Mondeo is de nieuwe Titanium Lease Edition. Deze uitvoering is o.a. extra voorzien van Adaptieve LED verlichting en handsfree bedienbare achterklep.

De Mondeo HEV (hybride) is leverbaar als 4-deurs Sedan en 5-deurs Wagon. Deze Mondeo heeft een 2.0L benzine verbrandingsmotor, maar heeft ook een grotere accu en een krachtige elektromotor. Dit biedt meer ondersteuning aan de motor en stelt het voertuig in staat om delen van korte ritten op lage snelheden te rijden met gebruikmaking van alleen de elektromotor. En dankzij de benzinemotor is de actieradius geen probleem. Het voertuig is immers in staat is om zowel de accu als de verbrandingsmotor te gebruiken. 

De perfecte mix dus van technologie en vakmanschap, prestatie en efficiëntie, innovatief ontwerp en precisie-engineering, de nieuwe Ford Mondeo is ontworpen om te inspireren.

UPGRADE BONUS

Tijdelijk geldt er voor de Ford Mondeo ST-Line, Vignale en de hybride modellen een Upgrade bonus van € 3.000,-. Dit betekent dat u de sportieve Ford Mondeo ST-LIne 5-deurs met 165pk sterke ECOBOOST motor al rijdt voor € 38.400,-* en de Titanium Hybride 4-deurs eCVT automaat voor € € 32.050.

Kom nu naar onze showroom en ervaar de nieuwe Ford Mondeo zelf met een overtuigende proefrit! 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Mondeo.

 

Credit banner

ford mondeo titanium wagon 2015 3