MONDEO, ontworpen om meer dan alleen mooi te zijn

De slanke lijnen van de nieuwe Mondeo Hybride bieden nu nog minder weerstand aan de lucht dan ooit tevoren. De trapeziumvormige grille verbergt een Active Grille Shutter die de luchtstroming verbetert en de luchtweerstand vermindert. De gestroomlijnde zijpanelen achter zijn ontworpen voor minder turbulentie en meer stabiliteit. En met de HEV Hybride motor wordt het brandstogverbruik nog lager.

De nieuwe Mondeo Hybride is leverbaar in Titanium, ST-Line en luxe Vignale uitvoering, allemaal met standaard o.a. 8 inch Touch & Swipe Navigatie, SYNC 3 smartphonekoppeling/Voice Control (incl.AppLink, Apple Car Play en Android Auto), DAB+ en een geavanceerde parkeerassistent met parkeersensoren voor en achter.

FordMondeo Hybrid 01

De Mondeo Hybride is leverbaar als 4-deurs Sedan en 5-deurs Wagon. Hij heeft een 2.0L benzine verbrandingsmotor, maar heeft ook een grotere accu en een krachtige elektromotor. Dit biedt meer ondersteuning aan de motor en stelt het voertuig in staat om delen van korte ritten op lage snelheden te rijden met gebruikmaking van alleen de elektromotor. En dankzij de benzinemotor is de actieradius geen probleem. Het voertuig is immers in staat is om zowel de accu als de verbrandingsmotor te gebruiken. 

De perfecte mix dus van technologie en vakmanschap, prestatie en efficiëntie, innovatief ontwerp en precisie-engineering, de nieuwe Ford Mondeo Hybride is ontworpen om te inspireren.

Via Ford Lease, onze "eigen" leasemaatschappij, is de Mondeo Hybrid al leverbaar vanaf € ???,- p/m*. Graag maken wij een passende lease-offerte voor je.

INTERACTIEVE BROCHURE

PRIJSLIJST

PRIJSLIJST ACCESSOIRES

MEER INFORMATIE OP FORD.NL

Aantrekkelijke optiepakketten nu beschikbaar!

Driver Assistance Pack: Sony audiosysteem met 390W, achteruitrijcamera, adaptieve LED koplampen, BLIS en adaptieve cruise control verkrijgbaar voor slechts € 1.295,-. Bij Wagon inclusief de Handsfree bedienbare achterklep voor € 1.495,-. (geldig t/m 31 maart 2022)

* op basis van 60 maanden/20.000km/j