MONDEO, 5 jaar garantie, tot € 3.000 premie

De slanke lijnen van de nieuwe Mondeo Hybride bieden nu nog minder weerstand aan de lucht dan ooit tevoren. De trapeziumvormige grille verbergt een Active Grille Shutter die de luchtstroming verbetert en de luchtweerstand vermindert. De gestroomlijnde zijpanelen achter zijn ontworpen voor minder turbulentie en meer stabiliteit. En met de HEV Hybride motor wordt het brandstogverbruik nog lager.

De nieuwe Mondeo Hybride is leverbaar in Titanium, ST-Line en luxe Vignale uitvoering, allemaal met standaard o.a. 8 inch Touch & Swipe Navigatie, SYNC 3 smartphonekoppeling/Voice Control (incl.AppLink, Apple Car Play en Android Auto), DAB+ en een geavanceerde parkeerassistent met parkeersensoren voor en achter.

FordMondeo Hybrid 01

De Mondeo Hybride is leverbaar als 4-deurs Sedan en 5-deurs Wagon. Hij heeft een 2.0L benzine verbrandingsmotor, maar heeft ook een grotere accu en een krachtige elektromotor. Dit biedt meer ondersteuning aan de motor en stelt het voertuig in staat om delen van korte ritten op lage snelheden te rijden met gebruikmaking van alleen de elektromotor. En dankzij de benzinemotor is de actieradius geen probleem. Het voertuig is immers in staat is om zowel de accu als de verbrandingsmotor te gebruiken. 

De perfecte mix dus van technologie en vakmanschap, prestatie en efficiëntie, innovatief ontwerp en precisie-engineering, de nieuwe Ford Mondeo Hybride is ontworpen om te inspireren.

5 JAAR GARANTIE, INRUILPREMIE en DIRECT RIJDEN BONUS

Tijdelijk geldt er voor de Ford Mondeo, die nu standaard met 5 jaar garantie geleverd wordt, een INRUILPREMIE van € 1.000,-. Tevens geldt er op een select aantal uitvoeringen een DIRECT RIJDEN BONUS van wel € 2.000,-. Dit betekent dat je de Titanium Hybride 4-deurs eCVT automaat al rijdt voor € 32.400,-*. De meerprijs voor de Wagon is € 1.500,-.

Via Ford Lease, onze "eigen" leasemaatschappij, is de Mondeo Hybrid al leverbaar vanaf € 619,- p/m**. Graag maken wij een passende lease-offerte voor je.

INTERACTIEVE BROCHURE

PRIJSLIJST

Aantrekkelijke optiepakketten nu beschikbaar!

Tot en met 31 maart 2021 biedt Ford aantrekkelijk geprijsde optiepakketten voor een groot aantal modellen. Zo is nu bijv. het Driver Assistance Pack met o.a. Adaptive Cruise Control, Premium Sony Audiosysteem, BLIS en Parking Pack leverbaar voor € 1.295,-. Een voordeel van ruim € 1.200,-. 

Meer informatie over de Ford Mondeo op ford.nl.

5 jaar garantie geldt voor particuliere en kleinzakelijke klanten

* genoemde prijzen zijn consumentenprijzen, dus incl. kosten rijklaarmaken.