MONDEO Hybride met € 3.000 Upgrade bonus

De slanke lijnen van de nieuwe Mondeo bieden nu nog minder weerstand aan de lucht dan ooit tevoren. De trapeziumvormige grille verbergt een Active Grille Shutter die de luchtstroming verbetert en de luchtweerstand vermindert. De gestroomlijnde zijpanelen achter zijn ontworpen voor minder turbulentie en meer stabiliteit. En met de HEV Hybride motor wordt het brandstogverbruik nog lager.

De nieuwe Mondeo is leverbaar in Titanium, ST-Line en luxe Vignale uitvoering, allemaal met standaard o.a. 8 inch Touch & Swipe Navigatie, SYNC 3 smartphonekoppeling/Voice Control (incl.AppLink, Apple Car Play en Android Auto), DAB+ en een geavanceerde parkeerassistent met parkeersensoren voor en achter.

De Mondeo HEV (hybride) is leverbaar als 4-deurs Sedan en 5-deurs Wagon. Deze Mondeo heeft een 2.0L benzine verbrandingsmotor, maar heeft ook een grotere accu en een krachtige elektromotor. Dit biedt meer ondersteuning aan de motor en stelt het voertuig in staat om delen van korte ritten op lage snelheden te rijden met gebruikmaking van alleen de elektromotor. En dankzij de benzinemotor is de actieradius geen probleem. Het voertuig is immers in staat is om zowel de accu als de verbrandingsmotor te gebruiken. 

De perfecte mix dus van technologie en vakmanschap, prestatie en efficiëntie, innovatief ontwerp en precisie-engineering, de nieuwe Ford Mondeo is ontworpen om te inspireren. Meer informatie...

UPGRADE BONUS

Tijdelijk geldt er voor de Ford Mondeo een Upgrade bonus van € 3.000,-. Dit betekent dat je de Titanium Hybride 4-deurs eCVT automaat al rijdt voor € 32.915*. De meerprijs voor de Wagon is € 1.500,-. Via Ford Lease, onze "eigen" leasemaatschappij, is de Mondeo Hybrid al leverbaar vanaf € 495,- p/m**. Graag maken wij een passende lease-offerte voor je.

 

Tot en met 31 december 2019 biedt Ford aantrekkelijk geprijsde optiepakketten voor een groot aantal modellen. Zo kun je nu al je audio systeem met achteruitrijcamera en Sony premium audio upgraden voor de Ford Mondeo voor slechts € 495,-. Je voordeel loopt op tot maar liefst € 1.430,-

 

* genoemde prijzen zijn consumentenprijzen, dus incl. kosten rijklaarmaken.