logo wensveen

C-MAX met € 2.000 Upgrade bonus

GroeneFord.nl

 

bt stel uw vraag

 

De nieuwe Ford C-MAX is een innovatieve familieauto. De auto biedt geavanceerde technologie die bovendien eenvoudig te gebruiken is. U zal meer comfort ervaren met daarbij lagere CO2 uitstoot en lager verbruik. Tenslotte, maar allerminst onbelangrijk is de auto voorzien van een nieuwe design.

De nieuwste Ford C-MAX staat in onze showroom in zowel Compact als Grand uitvoering. In navolging op de Ford Focus en de Ford Mondeo presenteert Ford u het nieuwe ontwerp van de C-MAX met het kenmerkende Ford gezicht, een nieuw ontworpen cockpit en vele nieuwe technologieën en nog efficiëntere motoren, alle vergelijkbaar aan de nieuwe Ford Focus.

De nieuwe Ford (Grand) C-MAX is verkrijgbaar in twee series en daarbij vijf verschillende motoren: Trend (vanaf € 29.319,-*) en Titanium (vanaf € 32.244,-*). Ook is de nieuwe Ford C-MAX leverbaar met automatische transmissie.

Graag nodigen wij u uit om een overtuigende proefrit te maken in deze mooie, ruime, zakelijke gezinsauto. Tijdelijk wordt de aankoop van een nieuwe C-MAX Titanium extra aantrekkelijk gemaakt door de Upgrade bonus van maar liefst € 2.000! Zo rijdt u de Titanium uitvoering dus nu al vanaf € 30.244,-* i.p.v. € 32.344,-.

 

Credit banner

 

  

 

 

Brochure downloaden

*consumentenprijs dus incl. kosten rijklaarmaken

 

 

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl