logo wensveen

B-MAX met € 1.000 Upgrade bonus

B-MAX met € 1.000 Upgrade bonus

bt stel uw vraag

 

De Ford B-MAX is speciaal ontwikkeld voor de stadsrijder. Hoewel het een compacte auto met hoge zit betreft, heeft u door het ingenieuze portierontwerp een instapopening van maar liefst 1,5 meter breed die toegang geeft tot een ruim en comfortabel interieur.

images-2

Behalve een uniek design beschikt de B-MAX ook over een groot aantal technologieën die het rijden comfortabeler, leuker en efficiënter maken. Active City Stop helpt u bijvoorbeeld botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen. Via Ford SYNC kunt u met eenvoudige spraakopdrachten het audiosysteem en uw mobiele telefoon bedienen. Het systeem kan zelfs uw SMS'jes voor u oplezen. En een revolutionaire 1.0-liter EcoBoost benzinemotor levert hetzelfde vermogen als een conventionele 1.6-liter benzinemotor, maar met het beste rendement in zijn klasse. De B-MAX is ook met 1.6 Ti-VCT Powershift automaat leverbaar.

De Ford B-MAX is leverbaar in Style en Titanium uitvoering met benzine en dieselmotor. Vanaf een consumentenprijs van € 22.060*.  Inclusief € 1.000 Upgrade bonus* kost deze compacte maar toch ruime auto slechts € 21.060*.

Kom naar de showroom, ervaar de B-MAX zelf en laat ons een scherp prijsvoorstel doen! Tevens hebben wij enkele geregistreerde B-MAX Titanium op voorraad waarbij uw voordeel oploopt tot ruim € 4.000!

PRIVATE LEASE  logo private lease klein

De nieuwe Ford B-MAX is uiteraard ook leverbaar met Ford Private Lease of Ford Options met aantrekkelijke maandbedragen. Zo rijdt u al een nieuwe Ford B-MAX voor €299,- p/m via Ford Private Lease**. Meer informatie...

Credit banner

m1myvxcbh9xe

Brochure downloaden

* genoemde prijzen zijn incl.onvermijdbare kosten rijklaar maken, Upgrade bonus geldig t/m 31 maart 2018.

** op basis van 60mnd/10.000km per jaar.

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl