logo wensveen

ECOSPORT met € 1.500 aankooppremie nu vanaf € 18.995

ECOSPORT met € 1.500 aankooppremie nu vanaf € 18.995

bt stel uw vraag

De Ford EcoSport is intelligent, behendig, krachtig en zuinig. Leverbaar met een Navigation Pack (€ 995): Geïntegreerd navigatiesysteem met SYNC incl. AppLink, een technologie waarmee u onderweg niet alleen toegang heeft tot de apps op uw smartphone, maar ook kunt telefoneren en uw muziek bedienen, simpelweg door uw stem te gebruiken. En als u een sms'je ontvangt, hoeft u het maar te zeggen en uw auto zal het sms'je hardop voorlezen. 

Een reeks andere technologieën maakt elke rit zo veilig, comfortabel en aangenaam mogelijk. De geavanceerde motoren en transmissies geven u de perfecte combinatie van prestaties, trekkracht wanneer u dit nodig heeft, en buitengewoon laag brandstofverbruik.

De Ford EcoSport is een volledig nieuw type SUV: een Smart Utility Vehicle. Hij is niet alleen ontworpen voor de stedelijke jungle, maar ook gebouwd om er aan te ontsnappen.

De EcoSport is leverbaar met een zuinige 1.0T 125pk EcoBoost benzinemotor of een krachtige 1.5 95pk dieselmotor. De benzineversie in Trend-uitvoering is er voor € 21.395* en de Titanium-uitvoering kost € 23.395*. De dieselversie in Titanium-uitvoering kost € 28.270*. Sinds enige tijd is de EcoSport ook met PowerShift automaat leverbaar. 

Met de tijdelijke aankooppremie van € 1.500 op alle uitvoeringen is de prijs van de EcoSport 1.0T Titanium nu € 21.895*. Bij de Trend uitvoering is de premie nu zelfs € 2.400 zodat de Trend leverbaar is vanaf € 18.995* !!

Tijdelijk is nu ook het Technology Pack, dat bestaat uit cruise control, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en parkeersensoren achter leverbaar op de Titanium van € 550 voor slechts € 195.

Meer kunt u lezen over de EcoSport door hier te klikken.

Uw aankoop van een nieuwe Ford ECOSPORT is uitstekend te combineren met de lage renteactie van Ford Options.

09 rente.jpg

 

Ford Wensveen is úw EcoSportSpecialist

Kijk op onze nieuwe website voor meer informatie: www.ecosportspecialist.nl

 

DSC 0015

 

 

 

 DSC 0024

 * genoemde prijzen zijn incl. onvermijdbare kosten rijklaar maken en geldig t/m 31 december 2017.
 

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl