logo wensveen

KUGA met € 2.000 Upgrade bonus

KUGA met € 2.000 Upgrade bonus

 

bt stel uw vraag

 

De nieuwe Ford Kuga weerspiegelt perfect uw ambitieuze, zelfverzekerde karakter. Met zijn inspirerende technologieën, het fraaie design en de superieure prestaties is de nieuwe Ford Kuga de ideale partner voor uw avontuurlijke en ondenemende geest.

De nieuwe Ford Kuga is leverbaar met 4 sterke en zuinige motoren in 5 fantastische uitvoeringen: de Trend Essential, de Trend Ultimate, de Titanium en de ST-Line uitvoering. Daarnaast is ook de nieuwe Ford Kuga leverbaar als uiterst luxueuze Vignale.

Items zoals Active Park Assist, Adaptieve Cruise Control, Blind Spot Information System handsfree elektrisch bedienbare achterklep en Intelligent All Wheel Drive System zijn beschikbaar op dit nieuwe model.

De nieuwe Ford Kuga is leverbaar vanaf € 30.995,-* (Trend Essential). Meer informatie? Klik hier...

 

UPGRADE BONUS

Tijdelijk geldt er voor de Ford Kuga een Upgrade bonus** van € 2.000,-. Dit betekent bijvoorbeeld dat je de luxe uitgevoerde Ford Kuga Trend Ultimate met 120pk sterke ECOBOOST motor al rijdt voor € 30.695,-.

PRIVATE LEASE  logo private lease klein

De nieuwe Ford Kuga is uiteraard ook leverbaar met Ford Private Lease of Ford Options met aantrekkelijke maandbedragen. Zo rijd je de Ford Kuga Trend Ultimate al voor € 399,-*** per maand via Ford Private Lease op basis van 24 maanden/10.000km per jaar.  Meer informatie...

 

Credit banner 

 Brochure downloaden

* consumentenprijs, dus incl. onvermijdbare kosten rijklaar maken.

** Upgrade bonus geldt niet op Trend Essential, wel op alle overige uitvoeringen

*** geldt op een beperkt aantal voorraad modellen

 

 

 

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl