logo wensveen

VIGNALE, het summum van luxe in een Ford nu ook bij Ford Wensveen

VIGNALE, het summum van luxe in een Ford nu ook bij Ford Wensveen

De Ford Vignale bestaat uit 5 exclusieve modellen. De Ford Mondeo Vignale, Ford Edge Vignale, Ford Kuga Vignale, Ford Fiesta Vignale en sinds kort de Ford Focus Vignale.

De Ford Vignale beschikt over diverse onderscheidende kwaliteiten en en is bovendien voorzien van geavanceerde eigenschappen en technologieën die streven naar perfectie en die u in alle rust naar uw bestemming brengen.

 

Mondeo Vignale

DE FORD MONDEO VIGNALE:: een opvallend gestroomlijnde, geavanceerde vormgeving door een dynamisch silhouet: een visueel statement dat de uitzonderlijke prestatie en zuinigheid van de auto krachtig uitdraagt.Combineer dit geraffineerde, intelligente ontwerp met zorgvuldig vakmanschap en ultra moderne technologie, en u heeft de meest geavanceerde Mondeo ooit. Ook leverbaar als Hybride uitvoering.

 

Edge Vignale

DE FORD EDGE VIGNALE: Opvallend, onderscheidend, uniek. een SUV als geen ander. Gemaakt voor prestaties, gedreven door design, gericht op technologie: de nieuwe Edge biedt ongeëvenaarde elegantie, comfort en veiligheid. Het ontwerp zorgt voor stimulerende prestaties, zelfverzekerde besturing en buitengewone efficiëntie. Ervaar de nieuwe Ford Edge nu zelf. Neem plaats achter het nauwkeurig afgestelde, handmatig afgewerkte lederen stuurwiel. Ieder detail is onmisbaar.

 

Kuga Vignale

DE FORD KUGA VIGNALE: Opvallende, ultramoderne vormgeving en styling, zowel buiten als binnen. Compromisloze prestaties, genadeloos efficiënt. Vol slimmem eigenschappen en technologieën. Zo praktisch, flexibel en bruikbaar als u maar kunt wensen. De nieuwe Ford Kuga Vignale is doelmatige, elegante en geavanceerde SUV. 

 

Fiesta vignale

DE FORD FIESTA VIGNALE is het toppunt van luxe. Stap in de wereld van de Fiesta Vignale en word ondergedompeld in moderne luxe. Het elegante Ford Vignale-scherm heet u welkom in het eersteklas interieur, volledig uitgevoerd in leder.

 

Focus Vignale

DE FORD FOCUS VIGNALE.  Ga zitten in de nieuwe Focus Vignale en laat je omringen door ultieme verwennerij. Unieke leren stoelen met contrasterende stiksels zorgen voor comfort en elegantie van uitzonderlijk niveau. Het leren stuur geeft je de controle over innovatieve functies en technologieën die je rijervaring nog meer versterken.

 

 De Ford Vignale serie, laat u nu inspireren, ook leverbaar bij Ford Wensveen.

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl